Numri momental i vizitorëve:
6
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје Скопје е компанија од јавен интерес на градот Скопје. Главна активност е транспорт ...
 
   
JSP SKOPJE – Skopje makes a Public Announcement for the selection of a preliminary design of a poster to be placed on the information boards on the JSP SKOPJE bus...
The Tree Day 2012 JSP SKOPJE support the Tree Day 2012 action. We present you the photos from the shooting of the promotional video clip, and the link to the promotional video...
 
 
 
 
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
 
Vo periodot od 8 do 9 koga trgnuva br 15 od novo lisice? ve molam...
Автобуска линија број 15 од ново лисиче имате- 8:05 / 8:15 / 8:37 /...
Ucenik sum vo prva godina i so sloboldnite ponekogas ne ne pustaat vo avtobusite na...
Можете да се обратите во Град Скопје - секторза образование....
 
Кодекс на однесување на патниците:
  • да бидат информирани за понудениот сервис и расположливите билети
  • да бидат коректно третирани од персоналот
  • да поднесуваат соодветни жалби за услугите и на нив да добијат одговор во рок од 15 дена
 
Ndërmarrja qarkulluese publike –Shkup. Përpunoi Unet Interactive 2009. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.