Numri momental i vizitorëve:
3
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
 
Јавно сообраќајно претпријатие - Скопје
Адреса: бул. Александар Македонски бр. 10, Скопје - Република Македонија.
 
Бесплатен телефонски број за Ваши забелешки и сугестии: 0 800 15-115
 
 
Изберете оддел:
 
Внесете ги вашите податоци:
 
Име и Презиме:
 *
Адреса:
Контакт телефон: E-mail Адреса:
 *
Тема на пораката:
 *
Содржина на пораката:
 *
 
Полињата означени со * се задолжителни.
 
 
Директор на ЈСП Скопје
++ 389 2 3174 260
++ 389 2 3174 265
Технички Директор
++ 389 2 3174 251
Централа А.Б. Автокоманда
++ 389 2 3174 264
/
Директор на А.Б. Автокоманда
++ 389 2 3 174 256
Централа на А.Б. Ѓорче Петров
++ 389 2 2041 645
++ 389 2 2041 215
/
Директор на А.Б. Ѓорче Петров
++ 389 2 2041 561
++ 389 2 2041 581
Директор на технички сектор
++ 389 2 3174 260
++ 389 2 3174 265
Директор на сектор КПОР
++ 389 2 3174 251
Директор на сектор економика
++ 389 2 3174 260
++ 389 2 3174 265
Диспечерски центар
++ 389 2 3173 224
/
Маркетинг
++ 389 2 3174 264
лок.104
Служба за продажба
++ 389 2 3174 264
Служба за јавни набавки
++ 389 2 3 174 266
Служба за технолошка подготовка
++ 389 2 3 174 248
ЈСП - ТУРС
++ 389 2 3060 350
Одделение за договорен превоз
++ 389 2 3174 264
локал 112
/
Внатрешна контрола
++ 389 2 3174 264
локал 131
/
 
 
 
Ndërmarrja qarkulluese publike –Shkup. Përpunoi Unet Interactive 2009. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.