Numri momental i vizitorëve:
2
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ЈСП СКОПЈЕ - СКРАТЕНИ ЛИНИИ
 
За детален преглед на скратените линии на ЈСП СКОПЈЕ, изберете дали сакате да го прегледате скратувањето на градски или приградски линии.
 
  • Градски линии
  • Приградски линии
slobodno
 
Рекламните површини на автобусите на јсп скопје претставуваат идеална можност за маркетиншко претставување на фирмите , нивните производи и услиги.

Денонокната зачестеност на автобусите на јсп на градските и приградските линии овозможува рекламната порака да биде забележана и да побуди интерес кај голем број грагани.

Големината на надворешниот рекламен простор како и маркантноста на внатрешните површини претставуваат заокружен подвижен рекламен билборд.

Непосредноста на вашата рекламна порака со клиентите по навистина пристапни цени го прават овој медиум незаобиколен и ефикасен во вашата маркетинг стратегија и бизнис план.
 
 
slobodno
 

jhkj

 
 
 
Ndërmarrja qarkulluese publike –Shkup. Përpunoi Unet Interactive 2009. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.