Numri momental i vizitorëve:
2
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ПРОДАЖНИ МЕСТА
 
Тарифен систем - Билетарници:
 
Бр.
Локација
Забелешка
1
бул. А. Македонски б.б. / Автокоманда
(кај Земјоделски Факултет)
2
ул. Страшо Пинџур б.б.
(терминал на ЈСП СКОПЈЕ)
3
13 Ноември б.б.
(ГТЦ сутерен)
4
Партизанска б.б. / Карпош 2
(кај Педагошки Факултет)
5
Крсте Мисирков б.б. / Бит Пазар
(спроти 26 Јули)
6
Васил Главино б.б. / Пошта 1
(кај Пошта 1)
7
бул. Ј. Сандански / Аеродром
(кај Тобако 2)
8
ул. Страшо Пинџур б.б.
(Нова железника станица)
9
Ѓорче Петров б.б. / Ѓорче Петров
(кај пензионерскиот дом)
10
бул. Партизански Одреди / Буњаковец
(кај Градежен Факултет)
11
ул. 11 Октомври б.б. / Зелено Пазарче
(кај Градска Болница)
12
ул. Х.Т. Карпош б.б. / Бутел
(пред поранешно кино Бутел)
13
ул. Александар Урдаревски / Бутел
(после пазарчето во Бутел)
14
ул. Благоја Стефковски б.б. / Маџари
(спроти кино Маџари)
15
ул. Пржино б.б. / Пржино
последна станица 16)
17
ул. Првомајска б.б. / Кисела Вода
(после Општина К. Вода)
18
ул. 12 Македонска бригада / Лисиче
(спроти пазарчето во Лисиче)
19
ул Ратко Митровиќ б.б. / Драчево
(во близина на Кам Маркет)
20
бул. А. Македонски 10 / Автокоманда
(во кругот на ЈСП СКОПЈЕ)
21
ул. Страшо Пинџур б.б.
(терминал на ЈСП СКОПЈЕ)
 
Тарифен систем - Контролни пунктови:
 
Бр.
Локација
Забелешка
1
ул. Љубјанска б.б. / Карпош 4
(последна станица на 15, 19)
2
ул. Февруарски поход б.б. / Ново Лисиче
(последна станица на 3, 5, 15)
3
ул. Водњанска б.б. / Водно
(кај Клинички центар)
4
ул. Бутелска б.б. / Бутел
(кај полициската станица)
5
Сарај - Стар пат за Тетово
(кај ресторан Ореов Лад)
6
Партизанска б.б. / Карпош 2
(кај Педагошки Факултет)
7
ул. Страшо Пинџур б.б.
(терминал на ЈСП СКОПЈЕ)
8
бул. А. Македонски б.б. / Автокоманда
(кај Земјоделски Факултет)
9
ул. Страшо Пинџур б.б.
(Нова железника станица)
10
Коце Металец б.б. / Железара
(последна станица на 13, 16)
11
ул. Народен Фронт / Дом на печат
(печатница Нова Македонија)
12
ул. Гвадалахара / Шуто Оризари
(последна станица на 19)
 
 
 
Ndërmarrja qarkulluese publike –Shkup. Përpunoi Unet Interactive 2009. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.