Моментален број на посетители:
72
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Избрани кандидати на оглас
11 ноември 2020
 

Одлуки за избрани кандидати за вработување во ЈСП Скопје на неопределено време.

Одлука 1

Одлука 2

Одлука 3

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.