Моментален број на посетители:
143
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
12 август 2019
 

Известување 

Линиите 5 и 4А кои поради градежни активности на булевар „Митрополит Теодосиј Гологанов“ (кај Студентскиот дом Кузман Јосифовски Питу) беа пренасочени возат по своите редовни траси.

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.