Моментален број на посетители:
329
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
14 август 2019
 

Известување

Линијата 60 поради голем сообраќаен метеж, од 11.00 часот е скратена, односно сообраќа до месноста Мечкина дупка (пред Матка Манастир).

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.