Моментален број на посетители:
316
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
13 август 2019
 

Известување

Поради сообраќајна незгода и непроодност на дел од трасата, линија 16 од 19.15 часот, во насока кон Пржино, после постојка Парк Жена борец наместо кон постојкaта Зелен Пазар, е пренасочена и сообраќа кон Рекорд-Европски универзитет- Јордан Мијалков, па продолжува по вообичаената траса.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.