Моментален број на посетители:
299
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување за линија 24
13 август 2019
 

Известување

Поради сообраќајна незгода и непроодност на дел од трасата, линијата 24, во насока кон Кисела Вода, после постојка Зелен пазар продолжува по траса на линија 58, односно кон Рампа- Кисела Вода и кон Расадник и од постојката Дом на слепи кон Сопиште продолжува по својата вообичаена траса. 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.