Моментален број на посетители:
36
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
19 август 2019
 

Известување 

Поради изведување на градежни активности на бул. „Крсте Петков Мисирков“ (Бит пазар) и поради безбедноста на патниците, возилата кои вообичаено застануваат на постојката Бит пазар 1 Универзитет Св. Кирил и Методиј и Битпазар 2 ТЦ, сега застануваат на наредната постојка, односно на Бит пазар 3 приградски линии во правец кон Чаир, Автокоманда

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.