Моментален број на посетители:
303
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
06 септември 2019
 

 Известување  06.09.2019 

 

Поради градежни активности на бул Кочо Рацин линиите 9, 16 и 24 кои беа пренасочени по алтернативни траси од 05 и 45 часот возат по своите редовни траси во двете насоки

 

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.