Моментален број на посетители:
299
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
06 септември 2019
 

 Известување  06.09.2019  

 

Поради протест на бул. 12 Македонска Бригада во нас.Лисиче возилата од линиите 7, 17, 27, 33 

кои беа пренасочени од 08 и 40 часот возат по своите редовни траси

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.