Моментален број на посетители:
92
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
09 септември 2019
 

  Почитувани,

Ве известуваме дека поради паркирани туристички автобуси во Матка, линиите 60 и 160 се скратени до војската


Со почит:

ЈСП-Скопје

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.