Моментален број на посетители:
248
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
12 септември 2019
 

 Поради протест во нас.Лисиче, возилата од линиите 7, 17 и 33 се пренасочени од кај

Хемиско училиште лево, Ново Лисиче, ресторан Мирко, Вардарска и од кај Трафостаницата Горно Лисиче по траса (во двата правци) 
 
Ви Благодариме за разбирањето
 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.