Моментален број на посетители:
307
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување за линиja 60
12 септември 2019
 

 Линиjата со број  60 (Транспортен Центар – Матка) од 12.10 часот поради паркирани возила е скратена и истите сообраќаат до место викано „Мечкина Дупка“

Ви благодариме на разбирањето,

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.