Моментален број на посетители:
295
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
13 септември 2019
 

 Возилата од линиите 19, 20 поради протест на крстосницата со бул.Словенечка и ул.Индира Ганди во Шуто Оризари времено се скратени до Топанско поле Треска,

додека линијата 81 е пренасочена од Топанско поле Треска по ул. Босна и Херцеговина, преку ул.Бутелска  и Александар Урдаревски, потоа по своја траса.

Ви благодариме за разбирањето.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.