Моментален број на посетители:
293
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
15 септември 2019
 

 Известување  15.09.2019

 

Поради градежни активности во Маџари кај трианглата возилата кои беа пренасочени сообраќаат по своите редовни траси од 08 и 30 часот

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.