Моментален број на посетители:
80
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување за линија 16
05 октомври 2019
 

Известување

Поради градежни работи на улица „Црниче“, линијата со број 16 (Железара - Пржино) сообраќа по изменета траса.

Автобусите од булевар „Кочо Рацин“ вртат десно по булевар „Св.Кирил и Методиј“(Рамстор), лево на булевар „Мајка Тереза“, лево на улица „Јордан Мијалков“ до Неуромедика од каде тргнуваат кон Железара.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.