Моментален број на посетители:
336
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
02 ноември 2019
 

Известување

На ден 3.11.2019 г.од, планирани се градежни работи (асфалтирање на коловозот) од после надвозникот кон Пржино до улица „Фредерик Шопен“.

Поради тоа линиите 16 и 24 ќе бидат пренасочени од 7 до 24 часот.

Линија 16 ќе сообраќа од Зелен пазар кон улица „Кирил и Методиј“ (Рамстор), кон улица „Јордан Мијалков“ ( Поликлиника Неуромедика), потоа по траса на линија број 9 кон Осигурување Македонија и кон својата траса.

Линија 24 ќе сообраќа од Зелен Пазар по траса на линија 58 во двете насоки.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.