Моментален број на посетители:
79
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
12 ноември 2019
 

Известување

Се додека не се обезбедат услови за безбедно одвивање на сообраќајот на линија 24 која се сообраќа до Бабин Дол-игралиште, линијата ќе сообраќа само до Кисела вода -кружен тек и Припор.

 

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.