Моментален број на посетители:
325
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
26 ноември 2019
 

Известување

Од 9.05 часот центар е затворен за сообраќај, а возилата од јавниот превоз се пренасочени по булевар „Св.Кирил и Методиј“ ( Рамстор) во насока кон Карпош, Дом на печат, Козле и  Клинички центар и по улица „Даме Груев“ (позади Собрание) во насока кон Транспортен центар, Кисела вода и Битпазар.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.