Моментален број на посетители:
297
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
29 ноември 2019
 

Известување

Поради голем сообраќаен метеж кај „Сити мол“, возилата од линиите 15, 15А и 19 за почетно/крајна постојка ќе го користат терминалот од линија 7, односно Карпош 3.

Посочениот режим ќе важи се додека трае сообрајниот метеж.

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.