Моментален број на посетители:
707
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
06 декември 2019
 

Известување

Денеска (6.12.2019 год) после 22 часот, поради прекоп на булевар „Илинден“ и дел од улица „Манапо“, линиите 8, 15, 15А и 19 ќе бидат пренасочени.

Линија 8 ќе сообраќа преку стара телевизија, улица „Љубљанска“, булевар „Партизански одреди“,  па од булевар „8 Септември“ ќе се вклучува на траса, во двата правци, при тоа што само кон Влае ќе се вклучува на булевар „Партизански одреди“ по улица „Бледски договор“ (Воена болница).

Линиите 15, 15А и 19 ќе ја користат крајно-почетната станица на линија 7. 

Овој режим на сообраќање ќе трае се до завшувањето на градежнита работи.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.