Моментален број на посетители:
753
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
06 декември 2019
 

Известување

Утре, сабота (7.12.2019 год) од 9 до 14 часот, поради асфалтирање на улица „Лондонска“ линиите 4А и 28 како крајно-почетна станица ќе ја користат крајно-почетната станица на линија 24 во Тафталиџе 2.

 

Овој режим ќе трае се до завшувањето на градежните работи.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.