Моментален број на посетители:
400
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
20 јануари 2020
 

АВТОБУСИТЕ ПРОДОЛЖУВААТ ДА ВОЗАТ ПО ЗИМСКИ ВОЗЕН РЕД,

СЕ АКТИВИРААТ И БЕСПЛАТНИТЕ УЧЕНИЧКИ БИЛЕТИ

 

Почитувани корисници на јавниот превоз,
Ве информираме дека од утре, вторник (21.01.2020 година), автобусите од јавниот превоз ќе сообраќаат по вообичаен зимски возен ред.
Во изминативе три недели, поради ученичкиот зимски распуст, тој беше редуциран.

Од утре, автоматски продолжува и важноста на ученичките средношколски бесплатни билети за користење на јавен превоз.

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.