Моментален број на посетители:
306
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
13 февруари 2020
 

 Известување

Од 8.50 часот возилата од линиите 16, 17, 50, 57 сообраќаат по своите редовни траси, откако претходно беа пренасочени поради сообраќајна незгода кај Градска болница.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.