Моментален број на посетители:
299
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
13 февруари 2020
 

Известување

Од 15.20 часот возилата од линиите 19 и 20 сообраќаат по редовните траси, до крајната постојка.

Претходно, тие беа пренасочени и возеа до затворот во Шуто Оризари поради непроодност на дел од трасата настаната од пожар.
Линијата 81 е пренасочена по улица „Александар Урдаревски“ ( Бутел -коцка).

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.