Моментален број на посетители:
282
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
14 февруари 2020
 

Известување

Возилата од линиите кои сообраќаат од Агросервис (Ченто и Маџари) ќе се сообраќаат по улица „Перо Наков“ (Металски завод Тито, Електрометал) и потоа по својата траса.

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.