Моментален број на посетители:
128
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
19 февруари 2020
 

Известување

Линија 20 од 08,25 часот  е пренасочена по ул.Џон Кенеди во двата правци.

Линија 3 од 10,25 часот како почетна крајна постојка ја користат постојката кај ФОН, поради
градежни работи кај спортската сала.
 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.