Моментален број на посетители:
159
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
18 февруари 2020
 

Известување

Од 9.15 часот централното градско подрачје е затворено за сообраќај, а автобусите од јавниот превоз се пренасочени по булевар „Св.Кирил и Методиј“ и по улица „Даме Груев“ (позади Собрание на РСМ).

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.