Моментален број на посетители:
289
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
17 март 2020
 

Известување

Поради сообраќајна незгода на ул. „Благоја Стевковски“ во Маџари, возилата од линиите 52, 53, 62, 63, 66 и 68 кои сообраќаат низ оваа населба се пренасочени. Линијата 50 за почетно/крајна постојка ќе ја користи постојката Маџари термо. 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.