Моментален број на посетители:
309
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
21 март 2020
 

 📣АВТОБУСИТЕ ПРОДОЛЖУВААТ ДА СООБРАЌААТ ПО САБОТЕН ВОЗЕН РЕД, ИСКЛУЧОК СЕ ЛИНИИТЕ 9, 19, 20 и 23🚌

❗️Ве информираме дека јавниот превоз, автобусите на ЈСП Скопје и приватните превозници, продолжуваат да сообраќаат по саботен возен ред.
❗️Исклучок, се линиите 9, 19, 20 и 23 кои ќе возат по редуциран делничен возен ред.
❗️Одлуката е согласно препораките и мерките на Влада на РСМ во превенција од ширење на коронавирусот.
❗️Овој возен ред ќе важи во наредниот период, се до новите препораки.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.