Моментален број на посетители:
432
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
23 март 2020
 

 📣🚌ЗГОЛЕМЕН БРОЈ АВТОБУСИ НА НЕКОЛКУ ЛИНИИ; РАСПОРЕД НА ТЕРМИНИ НА ПОСЛЕДНИ ПОАЃАЊА

Почитувани корисници на јавниот превоз,
❗️Ве информираме дека од утре, вторник (24.03.2020 год), на линиите 2, 5, 11, 22, 57, 61, 62, 63 и 67, во утринските часови ќе сообраќаат зголемен број на возила, со цел да се избегнат гужвите кои беа регистрирани утринава во фрекфентните часови.

❗️ЈСП Скопје ја следи ситуацијата на терен, во комуникација и координација е со институциите кои одлучуваат за препораките/мерките како да се реагира во новонастаната ситуација и притоа, за евентуалните измени во превозот, јавноста навремено ќе биде информирана.

❗️Потсетуваме дека првите утрински поаѓања на сите линии се оние од 6 часот.
На пример, вообичаениот возен ред на линија 5 е од 5.05 ч, 5.30 ч, 5.55 ч, 6.15 ч, што значи дека во актуелнава ситуација (полициски час), првиот автобус што сообраќа е тој во 6.15 часот.

❗️Дополнителни информации во врска со возниот ред можат да се добијат во Диспечерски центар на 3173-224.

❗️🚌ПОСЛЕДНИ ПОАЃАЊА ЗА ПЕРИОД ОД 23.03 (понеделник)-27.03 (петок)

 

📎ЛИНИИ НА ЈСП СКОПЈЕ

Линија 2            20 ч од Автокоманда 20 ч од Сарај
Линија 3            19.45 ч од Панорама 19.45 ч од Сп.сала Ј.Сандански
Линија 4            19 ч од Хром 18.20 ч од 11.Октомври
Линија 5            19.54 ч од Н.Лисиче 19.54 ч од Дексион
Линија 7            20.08 ч од Г.Лисиче 19.54 ч од Карпош 3
Линија 15          19.22 ч од Н.Лисиче 19.22 ч од Карпош 4
Линија 16          19.31 ч од Пржино 19.06 ч од Железара
Линија 21          20.05 ч од Тр.центар 19.10 ч од Бардовци
Линија 22          19.59 ч од Тр.центар 19.50 ч од Лепенец
Линија 24          20 ч од Припор 20 ч од Тафталиџе 2
Линија 27          20.04 од Дом на печат 19.32 ч од Вардарска
Линија 41          19.57 од Тр.центар 19.57 ч од Драчево Типо
Линија 50           20 ч од Хиподром 20 ч од Кл.центар
Линија 57           20.12 ч од Радишани 20.02 ч од Козле
Линија 59          19.05 ч од К.бара 18.15 ч од Карпош
Линија 65В        20.08 ч од Тр.центар 20.08 ч од Стајковци, Бр.пат
Линија 18          19.15 ч од Тр.центар 19.50 ч од Визбегово
Линија 31          19.30 ч од Тр.центар 18.45 ч од Д.Лисиче
Линија 47          18.50 од Тр.центар 19.35 ч од Љубанци
Линија 51          18.20 ч од Тр.центар 19.10 ч од Студеничани
Линија 52          18.25 ч од Тр.центар 19.15 ч од Ржаничино
Линија 53          17.30 ч од Тр.центар 18.45 ч од Кат.бања
Линија 56          18.15 ч од Тр.центар 19.15 ч од Бојане
Линија 58а        19.10 ч од Тр.центар 18.10 ч од Св.Петка
Линија 58б        18.25 ч од Тр.центар 19.20 ч од Брзовец
Линија 60          18.45 ч од Тр.центар 19.30 ч од Матка
Линија 61          18.10 ч од Тр.центар 19 ч од Побожје
Линија 62          18.35 ч од Тр.центар 19.20 ч од Огњанци
Линија 63          18.20 ч од Тр.центар 19.10 ч од Мралино
Линија 65          18.30 ч од Тр.центар 19.30 ч од Раштак
Линија 66          18 ч од Тр.центар 19.05 ч од Бучинци
Линија 67          19.30 ч од Тр.центар 19.35 ч од Зелениково
Линија 68          19.50 ч од Тр.центар 18.40 ч од Сушица
Линија 70          20.05 ч од Тр.центар 19.25 ч од Батинци
Линија 71          19.30 ч од Тр.центар 18.40 ч од Бањани
Линија 74          20 ч од Тр.центар 19 ч од Количани
Линија 81          18 ч од Тр.центар 19 ч од Горњанци
Линија 160        19.35 ч од Дексион 20.15 ч од Г.Матка
Линија 164        20 ч од Волково 20.15 ч од Никиштани

📎ЛИНИИ НА ПРИВАТНИ ПРЕВОЗНИЦИ

Линија 9            19.50 ч од Кл.центар 19.10 ч од С.Север
Линија 11          19.20 ч од Тр.центар 18.20 ч од Рашче
Линија 11а        18 ч од Тр.центар 19 ч Свиларе
Линија 12          19.10 ч од Шишево 19.55 ч од Ск.саем
Линија 19          20 ч од Карпош 4  20 ч од Ш.Оризари
Линија 20         19.49 ч од Тр.центар 19.49 ч од Ш.Оризари
Линија 22         19.23 ч од Тр.центар 19.32 ч од Лепенец
Линија 23         19.30 ч од Ченто 19.48 ч од Дом на печат
Линија 45         19.57 ч од Тр.центар 19.57 ч од Ченто
Линија 52         19.15 ч од Тр.центар 18.15 ч од Ржаничино
Линија 55         19.25 ч од Арачиново 18.45 ч од Тр.центар
Линија 61         19.10 ч од Тр.центар 18.10 ч од Побожје
Линија 63         19.10 ч од Тр.центар 18.20 ч од Мралино

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.