Моментален број на посетители:
84
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
23 март 2020
 

 📣ЈАВНИОТ ПРЕВОЗ ЌЕ СООБРАЌА ОД 5 ЧАСОТ🚌

❗️Почитувани корисници на јавниот превоз,
Ве информираме дека од утре, вторник (24.03.2020 год) со оглед на најновата одлука на Влада на РСМ за забрана за движење на населението во период од 21-05 часот, јавниот превоз ќе почне да сообраќа од 5 часот, односно како и вообичаено, по саботен возен ред.

❗️Одлуката ќе важи во наредниов период, сѐ до наредните препораки, согласно препораките и преземените мерки на Владата на РСМ за превенција од ширење на коронавирусот.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.