Моментален број на посетители:
294
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
30 март 2020
 

 Известување 

Линиите 19 и 20 сообраќаат до последната постојка во Шуто Оризари, откако претходно поради сообраќајна несреќа кај пазарот во Шуто Оризари беа скратени.

По редовната траса сообраќа и линијата 81.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.