Моментален број на посетители:
278
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
31 март 2020
 

 Известување  31.03.2020

 

Известување

 Поради градежни активности во Шуто Оризари, линиите 19, 20 и 81 се пренасочени.

*Линиите 19 и 20 се скратени до затворот во Шуто Оризари.

*Линијата 81 е пренасочена по улица „Александар Урдаревски“ ( по коцка, преку Бутел).

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.