Моментален број на посетители:
449
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
18 мај 2020
 

 📢ОД УТРЕ ПОВТОРНО ВАЖАТ БЕСПЛАТНИТЕ СТУДЕНТСКИ БИЛЕТИ🚌

 

✅Од утре, вторник (19.05.2020 год) продолжуваат да важат бесплатните годишни студентски билети за користење на јавниот превоз.
 
❌И натаму, не важат бесплатните средношколски билети и бесплатниот превоз за возрасни лица.
 
❗За сите измени, корисниците на посочениот тип билети ќе бидат навремено известени.

 

 
 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.