Моментален број на посетители:
91
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
26 мај 2020
 

Почитувани,

Од денеска, вторник (26.05.2020 год) линиите 9, 19, 35 и  81 продолжуваат да сообраќаат по својата редовна траса, градежните работи на кружниот тек во близина на Поликлиника Чаир се завршени.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.