Моментален број на посетители:
84
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
27 мај 2020
 

 📢ОД ПЕТОК ПОВТОРНО ВАЖИ БЕСПЛАТНИОТ ПРЕВОЗ ЗА ВОЗРАСНИ ЛИЦА🚌

❗Почитувани корисници на јавниот превоз,
✅Ве информираме дека од петок (29.05.2020 год) продолжува да важи бесплатното користење на јавниот превоз за возрасни лица (жени со/над 62 год, мажи со/над 64 год) во вторник, петок, сабота и недела.
🗣ЈСП апелира на рационално користење на превозот и на задолжително носење на заштитна опрема согласно уредбите за заштита од Ковид 19.
 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.