Моментален број на посетители:
88
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
01 јуни 2020
 

Известување

Поради градежни работи на улица „Бутелска“ автобусите на линиите 8, 47, 47а, 57, 61 и 71 ќе сообраќаат по изменет режим.
Кон Љуботенски пат, Љуботен, Љубанци, Радишани, Побожје и Бањани ќе сообраќаат преку гробишта Бутел.
Во насока на Транспортен центар, автобусите ќе сообраќаат по редовната траса.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.