Моментален број на посетители:
93
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
02 јуни 2020
 

 📢АВТОБУСИТЕ НА ЛИНИИТЕ 3, 3А, 3Б и 23 НИЗ НОВО ЛИСИЧЕ ПОЧНАА ДА СООБРАЌААТ ПО СТАРАТА ТРАСА🚌

✅Почитувани корисници на јавниот превоз,
Ве информираме дека од денеска, вторник (2.06.2020 год) автобусите од јавниот превоз на линиите 3, 3А, 3Б и 23 низ Ново Лисиче сообраќаат по редовната траса.
🚌Во изминативе осум месеци, поради градежни работи во посочениот реон, возилата возеа по изменета траса, односно беа пренасочени по булевар „Србија“.
 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.