Моментален број на посетители:
326
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
04 јуни 2020
 

 📢ЈАВНИОТ ПРЕВОЗ НЕМА ДА ФУНКЦИОНИРА од ДЕНЕСКА од 21 часот до 5 часот ВО ПОНЕДЕЛНИК🚌

❌Почитувани корисници на јавниот превоз,
Ве информираме дека од денеска, четврток (4.06.2020 год) од 21 часот до понеделник (8.06.2020 год) до 5 часот, јавниот превоз нема да функционира.
Времениот прекин е согласно одлуката на Влада на РСМ за забрана на движење на населението во посочениот период на територија на Скопје.
❗Денеска јавниот превоз ќе функционира до 21 часот.
Автобусите ќе возат по саботен возен ред, со исклучок на линиите 9, 19, 20 и 23 часот кои ќе сообраќаат по редуциран делничен возен ред.
🔍Останатиот распоред е достапен на веб страницата.

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.