Моментален број на посетители:
255
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
04 јули 2020
 

Известување 

Линиите 31, 41 и 42 поради дефект на водоводната мрежа на улица „Иван Хаџи Николов“ во Драчево се пренасочени од тополите кон село Драчево каде врти лево по улица „Китка“ до стара последна во Драчево и по траса.
Возилата по овој изменет режим сообраќаат во двете насоки.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.