Моментален број на посетители:
321
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
06 јули 2020
 

Известување

Од 10.55 ч линиите 8 и 15А према Влае и Карпош се пренасочени околу Соборен храм.
Во обратна насока, посочените линии сообраќаат по редовната траса.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.