Моментален број на посетители:
295
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
06 јули 2020
 

Известување

Поради протест во движење  од 19.30 до 20.10 во Јане Сандански, возилата од линиите кои сообраќаат во овој реон се пренасочени по булевар „Србија“ и булевар„Трета македонска бригада“, Тутунски комбинат кон Зелен пазар.

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.