Моментален број на посетители:
426
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
07 август 2020
 

Известување

Од 19.30 часот, линијата 55 сообраќа до последна постојка во Арачиново.

Претходно, поради наноси на дел од трасата, времено беше скратена.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.