Моментален број на посетители:
99
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
10 септември 2020
 

Известување 

Постојката Автокоманда Макпетрол (Коце Металец) кон Транспортен центар е вон употреба поради градежни работи.
Постојката нема да се користи се додека траат градежните зафати.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.