Моментален број на посетители:
385
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
16 септември 2020
 

Известување

Од 8.50 часот линија 9 е пренасочена од кај Топлана по улица „Лазар Трповски“ во двете насоки поради работа на пат на булевар „Џон Кенеди“ и санирање водоводна цевка на улица „Благоја Паровиќ“.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.