Моментален број на посетители:
401
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
16 септември 2020
 

Известување

Од 10.10 часот, линија 23 поради прекоп на пат од Дом на печат кон Ченто е пренасочена после Бриколаж, продолжува право низ Автокоманда и кај Термо во Маџари се враќа на траса.

Во обратна насока возилата сообраќаат по редовната траса.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.