Моментален број на посетители:
416
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
16 септември 2020
 

Известување

Во периодот од 10 до 16 часот, линијата 164 (Волково-Кучково) нема да сообраќа, поради асфалтирање на патот за Кучково.

Прекинот на линијата ќе важи и во двата правци.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.